Robert Downey Jr. ar putea reveni ca Iron Man într-un serial Disney+

08 sept. 2019
Valentin

Este vorba despre o versiune a supereroului sugerată nu demult și de interpretul acestuia

În „noua eră” a Universului Cinematografic Marvel, vechii și noii eroi se amestecă într-o incitantă aglomerare pe marele și micul ecran. Dacă în știrile de ieri ale publicațiilor de profil se vorbea despre revenirea, în versiuni diferite, a Căpitanului America, iată că sunt șanse ca și Iron Man să beneficieze de o întoarcere în fața publicului.

O sursă menționată de publicația The Independent susține că Iron Man va reveni într-un serial Disney+, iar wegotthiscovered.com scrie că acest lucru se va întâmpla în Ironheart, o producție TV bazată pe aventurile genialei adolescente Riri Williams, care duce mai departe moștenirea lui Stark în benzile desenate. Williams face cunoștință cu Stark când acesta este în comă. Se antrenează apoi cu ajutorul unui sistem AI oferit chiar de către supererou, care este și interfața vocală a acestuia – va fi așadar un rol de voce pentru fostul Iron Man, la fel ca în cazul lui Paul Bettany și JARVIS.

Predarea ștafetei de către Iron Man, prin introducerea în MCU a supereroinei adolescente Ironheart, a fost sugerată chiar de către Robert Downey Jr., în urmă cu trei luni, în cadrul unei gale cinematografice. Fanii Marvel așteaptă acum și o confirmare oficială din partea companiei.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/robert-downey-jr-ar-putea-reveni-ca-iron-man-intr-un-serial-disney-44201/

 

 

 

Hits: 96

  • Comentarii
  • Niciun comentariu.
    Vrei sa fii primul care comenteaza?