Producţia Fantastic Beasts 3, oprită în urma test covid pozitiv

07 feb. 2021
Valentin

Un membru nenumit al echipei s-a îmbolnăvit de covid, iar asta a oprit întreaga producţie

Blockbusterul Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 era în plină producţie la studiourile Warner Bros. din localitatea britanică Leavesden, dar producătorii au oprit filmările după ce un membru al echipei a fost testat pozitiv pentru covid, anunţă Variety.

“Un membru al echipei pentru Fantastic Beasts 3 a fost testat pozitiv pentru covid-19”, a declarat un reprezentant al studiourilor. “Rezultatul a venit după testarea obligatorie a tuturor membrilor echipei de producţie, iar respectivul membru se află acum în izolare. Pentru un plus de siguranţă, producţia filmului a încetat şi va fi reluată în conformitate cu protocoalele medicale.”

Sequelul este regizat de David Yates, care a regizat şi primele două filme Fantastic Beasts, dar şi mai multe părţi din seria Harry Potter. Britanicii Eddie Redmayne şi Jude Law interprează rolurile principale, iar danezul Mads Mikkelsen a preluat rolul lui Gallert Grindenwald de la Johnny Depp, după ce interpretul lui Jack Sparrow a devenit nefrecventabil după ce s-a dovedit că şi-a abuzat soţia, pe Amber Heard.

În acest moment, Fantastic Beasts 3 are premiera programată pentru 15 iulie 2022.

Hits: 38

  • Comentarii
  • Niciun comentariu.
    Vrei sa fii primul care comenteaza?