Keanu Reeves și Emilia Clarke sunt doriți în Universul Extins DC

08 sept. 2019
Valentin

În cazul lui Reeves, care și-ar dori să reia partitura lui Constantine, lucrurile sunt condiționate de modul în care se vor alinia proiectele sale viitoare

Producătorii DCEU (DC Extended Universe) își doresc să atragă cât mai multe staturi de calibru pentru a prinde din urmă producțiile Marvel, extrem de bine dezvoltate și încununate de succes. Printre cei pe care și-i doresc acum în echipa de supereroi DC de pe marele ecran se află Keanu Reeves și Emilia Clarke.

Potrivit wegotthiscovered.com, site-ul care scris și despre distribuirea lui Robert Pattinson drept Bruce Wayne în The Batman, Clarke a fost luată în vizor pentru rolul Zatannei, supereroină din rasa homo magi, care preia ocupația părinților, cea de magician și iluzionist, până când descoperă ce puteri fenomenale deține – se poate folosi de magie, rostind invers vrăjile, poate face să se materializeze obiecte doar cu puterea gândului, se poate teleporta, poate vindeca răni și poate manipula timpul și spațiul. Face parte o vreme din Justice League Dark, alături de John Constantine (cu are are și o relație), până când este invitată să devină membru onorific al grupului original Justice League.

Pe de altă parte, Reeves ar fi dorit într-un nou film Constantine, însă are deja mai multe proiecte în orarul de lucru – Bill & Ted 3, Matrix 4, dar și un reboot al lui Deathstroke, plus filmul Avei DuVernay, New Gods – astfel încât participarea sa în DCEU este condiționată de modul în care se aliniază în programul starului aceste titluri.

Lansat în 2005, Constantine (în distribuția căruia s-au mai aflat Rachel Weisz și Tilda Swinton), nu a impresionat criticii, însă a avut succes în rândul fanilor (a intrat în categoria filmelor cult). La box office-ul internațional a strâns 230 milioane de dolari, la un buget de producție de 100 milioane de dolari. Oferta de a relua partitura lui Constantine nu a pornit încă către Reeves, însă actorul a declarat în mai multe rânduri că și-ar dori să revină în rol.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/keanu-reeves-si-emilia-clarke-sunt-doriti-in-universul-extins-dc-44205/

 

Hits: 83

  • Comentarii
  • Niciun comentariu.
    Vrei sa fii primul care comenteaza?