Continuarea lui Tomb Raider a primit dată de lansare

08 sept. 2019
Valentin

 

 

 

 

 

Alicia Vikander revine în rolul celebrei eroine din jocurile video

Studioul MGM a confirmat producția lui Tomb Raider 2. Ben Wheatley, cunoscut pentru filme ca Free Fire, Kill List și High-Rise, a fost numit la cârma sequel-ului, iar Amy Jump (care a lucrat cu Wheatley la Free Fire) se va ocupa de scenariu. Potrivit deadline.com, filmul are acum și o dată de lansare – 19 martie 2021.

Nu au fost încă dezvăluite detalii referitoare la povestea continuării, ce o va readuce pe marele ecran, în rolul Larei Croft, pe Alicia Vikander. După ce filmul lansat în 2018 a stârnit reacții mixte, atât în tabăra criticilor, cât și a publicului, iată că cei de la MGM și Warner Bros. au decis să schimbe întreaga echipă de producție și să vină astfel, probabil, și cu o nouă abordare a aventurilor eroinei.

Chiar dacă încasările obținute la box office de pelicula din 2018 abia au atins cifra necesară pentru ca filmul să nu fie considerat un eșec în această privință (aproape 275 milioane de dolari internațional, la un buget de producție situat între 90 și 100 milioane de dolari), a fost suficient pentru ca realizatorii să meargă înainte cu o continuare.

Seria de jocuri video Tomb Raider a fost lansată în 1990. Eroina centrală, Lara Croft, devenită în scurtă vreme un simbol al industriei de jocuri, a mai fost interpretată, pe marele ecran, de Angelina Jolie (în Lara Croft: Tomb Raider, din 2001, și Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, din 2003). Versiunea Larei Croft interpretată de Vikander a fost inspirată din reboot-ul seriei de jocuri, lansat în 2013, în care se pune accent pe anii de început ai aventurierei.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/continuarea-lui-tomb-raider-a-primit-data-de-lansare-44203/

 

Hits: 83

  • Comentarii
  • Niciun comentariu.
    Vrei sa fii primul care comenteaza?