Stiri

Robert Downey Jr. ar putea reveni ca Iron Man într-un serial Disney+

08 sept. 2019
Stiri Cinema
Valentin

Este vorba despre o versiune a supereroului sugerată nu demult și de interpretul acestuia

În „noua eră” a Universului Cinematografic Marvel, vechii și noii eroi se amestecă într-o incitantă aglomerare pe marele și micul ecran. Dacă în știrile de ieri ale publicațiilor de profil se vorbea despre revenirea, în versiuni diferite, a Căpitanului America, iată că sunt șanse ca și Iron Man să beneficieze de o întoarcere în fața publicului.

O sursă menționată de publicația The Independent susține că Iron Man va reveni într-un serial Disney+, iar wegotthiscovered.com scrie că acest lucru se va întâmpla în Ironheart, o producție TV bazată pe aventurile genialei adolescente Riri Williams, care duce mai departe moștenirea lui Stark în benzile desenate. Williams face cunoștință cu Stark când acesta este în comă. Se antrenează apoi cu ajutorul unui sistem AI oferit chiar de către supererou, care este și interfața vocală a acestuia – va fi așadar un rol de voce pentru fostul Iron Man, la fel ca în cazul lui Paul Bettany și JARVIS.

Predarea ștafetei de către Iron Man, prin introducerea în MCU a supereroinei adolescente Ironheart, a fost sugerată chiar de către Robert Downey Jr., în urmă cu trei luni, în cadrul unei gale cinematografice. Fanii Marvel așteaptă acum și o confirmare oficială din partea companiei.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/robert-downey-jr-ar-putea-reveni-ca-iron-man-intr-un-serial-disney-44201/

 

 

 

Hits: 52

Continuarea lui Tomb Raider a primit dată de lansare

08 sept. 2019
Stiri Cinema
Valentin

 

 

 

 

 

Alicia Vikander revine în rolul celebrei eroine din jocurile video

Studioul MGM a confirmat producția lui Tomb Raider 2. Ben Wheatley, cunoscut pentru filme ca Free Fire, Kill List și High-Rise, a fost numit la cârma sequel-ului, iar Amy Jump (care a lucrat cu Wheatley la Free Fire) se va ocupa de scenariu. Potrivit deadline.com, filmul are acum și o dată de lansare – 19 martie 2021.

Nu au fost încă dezvăluite detalii referitoare la povestea continuării, ce o va readuce pe marele ecran, în rolul Larei Croft, pe Alicia Vikander. După ce filmul lansat în 2018 a stârnit reacții mixte, atât în tabăra criticilor, cât și a publicului, iată că cei de la MGM și Warner Bros. au decis să schimbe întreaga echipă de producție și să vină astfel, probabil, și cu o nouă abordare a aventurilor eroinei.

Chiar dacă încasările obținute la box office de pelicula din 2018 abia au atins cifra necesară pentru ca filmul să nu fie considerat un eșec în această privință (aproape 275 milioane de dolari internațional, la un buget de producție situat între 90 și 100 milioane de dolari), a fost suficient pentru ca realizatorii să meargă înainte cu o continuare.

Seria de jocuri video Tomb Raider a fost lansată în 1990. Eroina centrală, Lara Croft, devenită în scurtă vreme un simbol al industriei de jocuri, a mai fost interpretată, pe marele ecran, de Angelina Jolie (în Lara Croft: Tomb Raider, din 2001, și Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, din 2003). Versiunea Larei Croft interpretată de Vikander a fost inspirată din reboot-ul seriei de jocuri, lansat în 2013, în care se pune accent pe anii de început ai aventurierei.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/continuarea-lui-tomb-raider-a-primit-data-de-lansare-44203/

 

Hits: 47

Keanu Reeves și Emilia Clarke sunt doriți în Universul Extins DC

08 sept. 2019
Stiri Cinema
Valentin

În cazul lui Reeves, care și-ar dori să reia partitura lui Constantine, lucrurile sunt condiționate de modul în care se vor alinia proiectele sale viitoare

Producătorii DCEU (DC Extended Universe) își doresc să atragă cât mai multe staturi de calibru pentru a prinde din urmă producțiile Marvel, extrem de bine dezvoltate și încununate de succes. Printre cei pe care și-i doresc acum în echipa de supereroi DC de pe marele ecran se află Keanu Reeves și Emilia Clarke.

Potrivit wegotthiscovered.com, site-ul care scris și despre distribuirea lui Robert Pattinson drept Bruce Wayne în The Batman, Clarke a fost luată în vizor pentru rolul Zatannei, supereroină din rasa homo magi, care preia ocupația părinților, cea de magician și iluzionist, până când descoperă ce puteri fenomenale deține – se poate folosi de magie, rostind invers vrăjile, poate face să se materializeze obiecte doar cu puterea gândului, se poate teleporta, poate vindeca răni și poate manipula timpul și spațiul. Face parte o vreme din Justice League Dark, alături de John Constantine (cu are are și o relație), până când este invitată să devină membru onorific al grupului original Justice League.

Pe de altă parte, Reeves ar fi dorit într-un nou film Constantine, însă are deja mai multe proiecte în orarul de lucru – Bill & Ted 3, Matrix 4, dar și un reboot al lui Deathstroke, plus filmul Avei DuVernay, New Gods – astfel încât participarea sa în DCEU este condiționată de modul în care se aliniază în programul starului aceste titluri.

Lansat în 2005, Constantine (în distribuția căruia s-au mai aflat Rachel Weisz și Tilda Swinton), nu a impresionat criticii, însă a avut succes în rândul fanilor (a intrat în categoria filmelor cult). La box office-ul internațional a strâns 230 milioane de dolari, la un buget de producție de 100 milioane de dolari. Oferta de a relua partitura lui Constantine nu a pornit încă către Reeves, însă actorul a declarat în mai multe rânduri că și-ar dori să revină în rol.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/keanu-reeves-si-emilia-clarke-sunt-doriti-in-universul-extins-dc-44205/

 

Hits: 46

Élite: când eroii “ar face orice ca să se integreze”

08 sept. 2019
Seriale Tv
Valentin

 

 

 

 

 

 

Netflix a lansat azi sezonul doi al serialului spaniol

Ştim, Fabrica de bani/La casa de papel este cel mai cunoscut serial spaniol produs de Netflix, dar sunt mari şanse să vină puternic din urmă Élite, serialul cu adolescenţi al cărui al doilea sezon s-a lansat chiar azi. Nu ştim cât de popular a fost primul sezon în România, dar în Spania a iscat isterie, iar Netflix a anunţat la un moment dat că serialul a fost urmărit pe 20 de milioane de ecrane în prima lună de la lansare. Prin amabilitatea Netflix, am stat de vorbă cu actorii din serial pentru a desluşi misterul din spatele “fenomenului Élite”, care a dat un nou sens cuvântului “elitist” (denumire generică pentru fanii serialului) în spaniolă.

În centrul poveştii sunt elevii din Las Encinas (adică Stejarii), cel mai exclusivist liceu (fictiv) din Spania. Toţi provin din familii extrem de influente şi tuturor li s-a băgat în cap că îi aşteaptă un viitor strălucit. Problemele încep când, după ce o şcoală de cartier se dărâmă, trei elevi din medii mai puţin privilegiate primesc burse la Las Encinas, apariţia “intruşilor” punând gaz din belşug pe focul şi aşa incandescent al trădărilor, intrigilor, şantajelor, răzbunărilor şi aventurilor sexuale din liceu.

Dacă în sezonul întâi am văzut cum unul dintre personaje îşi află sfârşitul într-un mod violent şi cum altcineva decât făptaşul este condamnat pentru crimă, în sezonul al doilea eroii trebuie să înveţe să meargă mai departe după această traumă. În acelaşi timp, trei personaje noi lărgesc şi mai mult paleta de teme a poveştii. Iată câteva dintre ele mai jos, cu declaraţii ale actorilor în ceea ce le priveşte.

Găsirea locului în comunitate
Titlul acestui articol este dat de o declaraţie a lui Miguel Bernardeau, interpretul poate celui mai antipatic personaj din întreg serialul, Guzmán. Élite foloseşte artificii de telenovelă pentru a-şi lua prin surprindere spectatorii, dar una din temele recurente este vulnerabilitatea adolescenţilor. Indiferent de poziţia socială şi privilegii, zâmbetele de faţadă pot ascunde temeri, nelinişti şi uneori chiar o imensă nefericire, iar asta vedem în repetate rânduri de-a lungul poveştii.

“Ar face orice ca să se integreze”, este de părere Miguel Bernardeau, “şi de aici încep necazurile. Pur şi simplu ar face orice ca să se integreze. Încerci să te adaptezi unui anumit loc şi pentru asta eşti dispus să renunţi la vechiul tău mod de a gândi. Vrei să faci parte din ceva şi poate că acel ceva nici măcar nu este bun pentru tine, dar chiar vrei să faci parte”, a mai spus actorul.

Poziţia socială şi parvenirea
Serialul reuşeşte să discute eficient fascinaţia pentru un anumit stil de viaţă. Faptul că povestea construieşte un mediu în care oamenii obişnuiţi interacţionează cu cei privilegiaţi lasă loc discuţiilor despre statutul social, parvenire şi metodele mai mult sau mai puţin dubioase pentru a urca pe scara socială.

Mina El Hammani, interpreta Nadiei, eleva de religie musulmană care trebuie să depună mari eforturi pentru a împăca aşteptările familiei tradiţionaliste cu tentaţiile din liceu, a explicat cel mai bine poziţia serialului despre acest subiect: “Banii corup şi nu îi corup doar pe adolescenţi, ci şi pe cei maturi. Trăim într-o lume capitalistă, care idealizează resursele financiare, şi suntem bombardaţi de mesaje despre cum banii îţi pot face viaţa mai bună. Cred că personajul Cayetanei (n.r. o nouă elevă de la Las Encinas care se preface a fi bogată) arată cel mai bine problema. Şi aceasta nu îi afectează doar pe adolescenţi, subiectul este interesant şi pentru adulţii care îşi imaginează că mai mulţi bani înseamnă obligatoriu o viaţă mai bună. Dar asta nu e real, poţi avea toţi banii din lume şi să fii în continuare nefericit.”

Reţelele de socializare
I-am întrebat pe actori despre responsabilitate în folosirea reţelelor de socializare. Pentru Claudia Salas, interpreta Rebeccăi, un personaj nou de condiţie modestă care ajunge la Las Encinas după ce familia ei câştigă la loterie, prezenţa online “este o armă puternică, dar până la urmă este totuşi o armă. Trebuie să înveţi cum să foloseşti reţelele de socializare fără să ajungă ele să te folosească pe tine. Trebuie să ştii cum să le controlezi. În ziua de azi sunt esenţiale, nu putem trăi fără ele, dar trebuie să le utilizăm corect.”

“Suntem actori şi deci personalităţi publice, prin urmare avem o responsabilitate, mai ales că mulţi dintre cei care ne urmăresc sunt foarte tineri. Trebuie să creăm conţinut relevant, să atragem atenţia asupra unor subiecte care contează. Nu spun că trebuie să educăm, dar e bine să abordăm subiecte folositoare. Pe reţelele de socializare totul pare perfect, dar nu este aşa şi nu suntem întotdeauna fericiţi, iar aici cel mai bun exemplu este Cayetana, personajul meu. De-a lungul sezonului doi vedem că este un personaj mult mai complex decât pare la prima vedere”, a spus Georgina Amorós. Personajul ei, Cayetana, pozează într-una din cele mai bogate eleve de la Las Encinas, dar în realitate nu este deloc aşa.

Sexul
Probabil că unul din marile puncte de atracţie ale serialului este completa lipsă de inhibiţii a personajelor. Nu lipsesc triunghiurile amoroase, sexul în trei, sexul gay şi aproximativ o dată la zece minute un personaj trebuie să apară în fundul gol.

Al doilea episod din sezonul doi oferă o secvenţă care are toate şansele să-i facă pe unii spectatori să dea stop şi replay: Valerio (Jorge López), un personaj nou, apare aproape în toată splendoarea, cu “ruşinea” acoperită de un ciorap. L-am întrebat pe Jorge cât de vulnerabil se simte un actor atunci când are de jucat o astfel de scenă. “M-am simţit extrem de vulnerabil în ziua aceea, a fost cea mai grea zi de filmare pentru mine pentru că era şi prima mea filmare nud. Le-am spus colegilor că mă simt aiurea şi mi-au fost de mare ajutor. La sfârşitul filmărilor m-am uitat pe imagini să văd cum a ieşit, pentru că am dat totul în scena aia, dar chiar şi când dai totul ca actor poate să iasă prost. Mi-a plăcut rezultatul, iar ziua aceea a devenit una importantă pentru mine, personal şi profesional”, a spus actorul.

Dependenţa de droguri
Cu o abordare a poveştii mai sumbră decât în primul sezon, noile aventuri ale elevilor din Las Encinas explorează şi efectele dependenţei de droguri. Date fiind excesele de toate felurile ale personajelor, Élite este un serial care ar putea provoca discuţii constructive în familie: dacă adolescenţii pot fi uşor fascinaţi de aplombul cu care personajele se aruncă în belele, o opinie diplomată a unui adult i-ar putea tempera.

În ce priveşte dependenţa de droguri, catalizatorul sezonului este Valerio, pe care îl vedem frecvent consumând-le. Jorge López explică modul cum serialul trage un semnal de alarmă în sezonul doi: “Pentru Valerio, consumul de droguri este pentru relaxare. El ştie să controleze acest consum, ştie cum să facă să nu devină o dependenţă handicapantă. Dar cei care nu ştiu cum să folosească drogurile – şi aici cel mai bun exemplu este Guzmán – pot deveni victime facile”.

Homosexualitate, incluziune
Omander. Este numele dat de fani celui mai popular şi discutat cuplu al serialului, cel format de Omar (Omar Ayuso), un tânăr musulman cu un tată tradiţionalist, şi Ander (Arón Piper), fiul directoarei liceului Las Encinas. Mediul din care provin este un continuu obstacol în calea relaţiei lor.

L-am întrebat pe Omar Ayuso dacă crede că personajul său şi provocările pe care le înfruntă ar putea ajuta adolescenţii gay care ezită să-şi accepte sexualitatea din cauza mediului tradiţionalist. “Ceea ce oferă personajul este foarte subiectiv, fiecare spectator poate înţelege sau lua altceva de la el. Nu încearcă să ofer soluţii pentru alte persoane, pentru că acest lucru nu funcţionează. Dar ceea ce oferă personajul este vizibilitate. Şi cred că toţi avem nevoie să ştim că nu suntem singurii care ne confruntăm cu o anumită problemă. Acest personaj poate ajuta pe cineva să-şi accepte identitatea şi să se descurce mai bine într-un context social care nu-l sprijină.”

Tăierea cordonului ombilical şi asumarea maturizării
Este aproape imposibil să găseşti o familie funcţională în Élite. Corupţi, manipulatori, absenţi, homofobi sau complet depăşiţi de situaţie, eroii maturi din serial eşuează invariabil în cea mai importantă misiune a paternităţii, crearea unui mediu sigur şi fertil pentru dezvoltarea fiilor şi fiicelor lor. I-am întrebat pe Omar Ayuso şi Arón Piper cum văd ei relaţiile dintre generaţii şi cât de importantă este tăierea metaforică a cordonului ombilical în propria maturizare.

“Această tăiere este inevitabilă. În serial şi în realitate, motivul din spatele a ceea ce se întâmplă este explicat de educaţia primită. Modul cum sunt crescuţi copiii are un efect asupra felului în care ei se vor purta când se maturizează. Nu spun că părinţii ar avea intenţii rele în educarea copiilor, cred că o fac cu cele mai bune intenţii, dar uneori nu reuşesc, nu pot să o facă bine. Am văzut asta şi la mine”, a spus Omar Ayuso. Arón Piper a adăugat că rebeliunea adolescenţilor este necesară, pentru că altfel de multe ori părinţii nu reuşesc să-i asculte şi să le înţeleagă corect problemele.

Cele opt episoade din al doilea sezon sunt disponibile pe platforma Netflix din această dimineaţă. Serialul a primit deja undă verde pentru un al treilea sezon.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/elite-cand-eroii-ar-face-orice-ca-sa-se-integreze-44219/

Hits: 37

Oscar 2020 – Phoenix și Sandler, șanse egale în cursa pentru cel mai bun actor

08 sept. 2019
Stiri Cinema
Valentin

 

 

 

 

 

 

Uncut Gems, în care Sandler este protagonist, a primit scorul maxim pe rottentomatoes.com

Competiția pentru cel mai bun actor la premiile Oscar din 2020 ar putea însemna șanse aproape egale la statuetă pentru Joaquin Phoenix și Adam Sandler, scrie revista Rolling Stone.

Starul lui Joker este considerat un candidat sigur la premiu, după ce prestația sa din Joker, filmul regizat de Todd Phillips, a fost aplaudată opt minute la rând la Festivalul de Film de la Veneția și a fost recompensată de majoritatea criticilor cu cronici elogioase.

Joker are acum nota 9,6 pe imdb.com și 85% aprecieri pozitive pe rottentomatoes.com (din 46 de păreri ale criticilor).

Pe de altă parte, Sandler a luat prin surprindere publicul cu interpretarea sa din drama polițistă Uncut Gems (filmul, produs, printre alții, de Martin Scorsese, a avut recent premiera la Telluride Film Festival).

Din comentariile criticilor, pelicula are acum scorul perfect pe agregatorul de film Rotten Tomatoes (100%). Aceștia au considerat că Sander a făcut cel mai bun rol din carieră în acest film regizat de frații Josh și Benny Safdie, în care joacă un personaj deloc agreabil, un patron de magazin de bijuterii, care face într-o zi un pariu extrem de riscant, ce-l poate costa totul.

Uncut Gems nu are, deocamdată, dată de lansare în România, însă Joker se va lansa la noi pe 4 octombrie.

Brad Pitt, pentru rolul din Ad Astra, Adam Driver, pentru rolul din Marriage Story și Matt Damon, pentru cel din Ford v Ferrari, sunt alți actori celebri cu șanse în cursa pentru cel mai bun actor la Oscar 2020.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/oscar-2020-phoenix-si-sandler-sanse-egale-in-cursa-pentru-cel-mai-bun-44207/

Hits: 40

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

20 apr. 2019
Premiera
Valentin


Ferește-te de groaznicul ei voal!
De la casa de producţie New Line Cinema şi James Wan vine pe marile ecrane, din 19 aprilie, Blestemul femeii care plânge, o versiune terifiantă a unui horror ce marchează debutul regizoral al lui Michael Chaves, un realizator inovator aflat în spatele scurtmetrajului „The Maiden”, distins cu multiple premii internaţionale, se vede într-un comunicat remis Cinemagia

Unul dintre cele mai emblematice figuri ale folclorului latino-american, La Llorona şi vânătoarea ei eternă de a vâna sufletele copiilor pe care i-a înnecat în viaţa a alimentat coşmarurile a generaţii întregi de copii şi şi-a lăsat amprenta asupra continentelor americane. Povestea ei a devenit una de sine stătătoare şi a continuat să dăinuie în istorie secole la rând.
Acțiunea filmului se petrece în anul 1973, în Los Angeles, unde La Llorona bântuie în noapte, în căutarea de victime. La Llorona este femeia care plânge şi rămâne captivă pe pământ din cauza unui blestem pe care şi l-a provocat singură. Legenda îngrozitoare a numelui ei a fost transmisă din generaţie în generaţie.

Pe când trăia, femeia posedată de gelozie și-a înecat copiii, însă după ce a realizat atrocitatea comisă, plângând de durere, aceasta s-a aruncat în râu după ei. Acum jalea ei se propagă. Este letală, iar cei care aud chemarea ei în noapte sunt blestemați.

Ferește-te de groaznicul ei voal nu se va opri de la nimic pentru a atrage copiii în capcana ei. Pentru că angoasa ei nu poate fi domolită. Nu există milă pentru sufletul ei şi nu există scăpare de blestemul femeii care plânge.

Vizioneaza filmul Aici : https://filmegratishd.net/2019/05/01/the-curse-of-la-llorona-2019-film-online-subtitrat-in-romana-hd/

O producție New Line Cinema, „Blestemul femeii care plânge” are premiera pe marile ecrane și în IMAX din 19 aprilie.
Sursa : https://www.cinemagia.ro/stiri/horror-ul-blestemul-femeii-care-plange-aduce-teroarea-in-cinematografe-din-43119/

Hits: 1258

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

20 apr. 2019
Stiri Cinema
Valentin


Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson
Chiar dacă aşteaptă cu nerăbdare a doua parte a lui Infinity War, mulţi dintre fanii Avengers se întreabă deja care este viitorul filmelor Marvel şi ce supereroi îşi vor mai continua aventurile pe marele ecran şi după dramatica confruntare cu Thanos. După Tessa Thompson, interpreta lui Valkyrie din Thor: Ragnarok, Zeul Tunet mai are încă o aventură rezervată pentru marele ecran.

Ea a vorbit într-un interviu acordat recent publicaţiei LA Times despre o nouă peliculă Thor cu Chris Hemsworth: „Am auzit că există o propunere de scenariu pentru un nou film Thor. Nu ştiu cât de reală este această informaţie, însă asta am auzit, că sugestia a fost înaintată. Cred că ideea este să îl readucă la cârmă pe Taika Waititi”, a spus ea.

Cineastul neozeelandez de 43 de ani, care a regizat Ragnarok în 2017, mai are în filmografie peliculele What We Do in the Shadows, Hunt for the Wilderpeople şi un episod din viitorul serial Star Wars The Mandalorian, ce va fi difuzat pe Disney+ . În noiembrie îşi va lansa noul film – comedia-dramă de război Jojo Rabbit.
Producătorii filmelor Marvel nu au vorbit încă, în mod oficial, despre ce se va întâmpla după Avengers: Endgame şi este de aşteptat ca astfel de informaţii să apară abia după lansarea lui Spider-Man: Far From Home.
Sursa : https://www.cinemagia.ro/stiri/un-nou-film-thor-este-in-carti-cu-taika-waititi-la-carma-43115/

Hits: 510

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

20 apr. 2019
Stiri Cinema
Valentin


Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Pentru a nu oferi spoilere, starurile lui Endgame dă – în interviurile de promovare – foarte puține detalii legate de filmări și de ceea ce se întâmplă în film, însă unele remarci nu fac decât să alimenteze și mai mult entuziasmul fanilor și nerăbdarea lor de a vedea filmul. Robert Downey Jr. – al cărui personaj, Iron Man, a dat startul Universului Cinematografic Marvel – a oferit recent una dintre cele mai atractive informații legate Endgame, într-un interviu acordat publicaţiei online britanice The Upcoming.

„Ultimele opt minute din Avengers: Endgame sunt cele mai bune minute de final din întregul Univers Cinematografic Marvel. Toţi eroii sunt prezenţi, într-un fel sau altul”, a menţionat el.

Actorul este singurul dintre colegii săi de platou care au primit integral scenariul filmului încă de la început; pentru a-i feri să dea spoilere, realizatorii au trimis celorlalţi actori doar acea parte în care apărea personajul lor.
Advertisement

Cu toate precauţiile realizatorilor, la începutul acestei săptămâni cinci minute din Endgame au „scăpat” online – după o înregistrare făcută în timpul unei vizionări în avanpremieră – subminând întrucâtva eforturile de a nu strica în niciun fel plăcerea fanilor de a afla ce se întâmplă după pocnitul din degete al lui Thanos. Regizorii filmului, Joe şi Anthony Russo, au adresat la scurtă vreme o rugăminte fanilor, într-o scrisoare oficială pe care au semnat-o personal şi au postat-o online.

„Noi doi, alături de toţi cei implicaţi în producţia lui Endgame, am lucrat continuu în ultimii trei ani, iar singura noastră dorinţă a fost aceea de a oferi o concluzie surprinzătoare şi emoţionantă sagăi Infinity War. Când veţi vedea Endgame la cinema, în săptămânile următoare, vă rugăm să nu le stricaţi altora bucuria descoperirii dând spoilere, aşa cum nici vouă nu v-ar face plăcere să vi se facă”, au scris aceştia.

Avengers: Endgame se lansează la noi pe 26 aprilie.
Sursa : https://www.cinemagia.ro/stiri/avengers-endgame-are-cel-mai-bun-final-din-mcu-spune-robert-downey-jr-43109/

Hits: 453

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

18 apr. 2019
Seriale Tv
Valentin

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Cu toate că o dată de lansare oficială nu a fost încă anunţată, site-ul Deadline a aflat din surse apropiate producţiei că serialul The Witcher va fi lansat de Netflix până la sfârşitul acestui an – în ultimele trei luni ale lui 2019.

Creat de Lauren Schmidt, serialul are la bază seria de romane fantasy populare. Iată sinopsis-ul producţiei: „Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant, se luptă să îşi găsească locul într-o lume în care oamenii se dovedesc mai răi decât bestiile. Soarta îl conduce către o vrăjitoare puternică şi o tânără prinţesă care ascund un secret periculos şi împreună traversează complexa şi surprinzătoarea lume cunoscută drept «Continentul»”.
Advertisement

În rol central apare fostul Superman, Henry Cavill. Fanii cărţilor lui Sapkowski şi ai popularelor jocuri video inspirate de acestea le vor găsi în serial pe Ciri (Freya Allan), Yennefer (Anya Chalotra) şi Triss (Anna Shaffer), alături de alte personaje familiare.

Sapkowski este consultant pe partea creativă. Au fost anunţate opt episoade ale serialului.
Sursa : https://www.cinemagia.ro/stiri/serialul-netflix-the-witcher-se-lanseaza-spre-finalul-anului-43101/

Hits: 1561

Lucasfilm ia în considerare o adaptare a poveştii din Knights of the Old Republic

18 apr. 2019
Stiri Cinema
Valentin

Fanii cereau de mult o adaptare a poveştii din popularul joc video Star Wars

Saga Skywalker se va încheia odată cu lansarea lui Star Wars: The Rise of the Skywalker, însă Lucasfilm are deja în plan alte producții. Despre una dintre acestea, ce se va inspira din povestea jocului video Star Wars: Knights of the Old Republic, a vorbit într-un interviu acordat MTV.com președinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy. Ea a confirmat lucrul la proiect, însă a subliniat că este încă într-o fază preliminară.

„Este ceva ce se află mereu în centrul discuţiilor noastre. Da, dezvoltăm acum ceva în sensul acesta pentru a vedea în ce direcţie să o luam. Momentan, nu am idee cum se vor aşeza lucrurile şi trebuie să fim foarte atenţi pentru că filmele Star Wars au un ritm al lansărilor pe care nu vrem să îl afectăm, să pară că sunt prea multe odată. Dar nu avem un glob de cristal, nu putem prevedea cum evoluează lucrurile. Am încercat puţin cu Solo [A Star Wars Story], să vedem dacă putem lansa două filme pe an şi dacă merită să mergem pe linia aceasta şi ne-am dat seama că nu, aşa ca am dat puţin înapoi. Dar asta nu înseamnă că nu ne gândim să adaptăm multe alte poveşti, pentru că, de fapt, asta face incitant universul Star Wars”, a spus Kennedy.
Conform declaraţiilor producătoarei, franciza Star Wars va lua o pauză după The Rise of the Skywalker, vreme în care va fi pusă la punct strategia pe următorii zece ani.

Au fost cooptaţi în echipă, pentru viitoarele proiecte, Rian Johnson (regizorul lui Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi a fost anunţat la cârma unei noi trilogii) şi creatorii serialului Game of Thrones, David Benioff şi D.B. Weiss, despre care s-a spus că vor regiza o serie Star Wars a cărei acţiune se petrece cu mult înaintea evenimentelor din saga Skywalker, motiv pentru care se speculează că proiectul de care se vor ocupa va fi chiar Knights of Old Republic.

Anul acesta însă, fanii Star Wars vor putea urmări două aventuri plasate în celebrul univers SF. Star Wars: The Rise of Skywalker se lansează în cinematografe în decembrie (pe 20 decembrie la noi), iar primul sezon din serialul The Mandalorian va avea premiera o lună mai devreme (12 noiembrie), pe noul canal de streaming online Disney+.
Sursa : https://www.cinemagia.ro/stiri/lucasfilm-isi-planuieste-strategia-pe-zece-ani-si-ia-in-considerare-o-43103/

Hits: 158