Stiri Cinema

Stiri Cinema kategorisine ait haberler listeleniyor.

Șah la Netflix. UE cere sistarea streaming-ului HD

20 mart. 2020
Stiri Cinema
Valentin

Uniunea Europeană cere ca furnizorii de conținut streaming precum Netflix să își limiteze volumul serviciilor pentru a reduce gradul de încărcare a rețelelor broadband

Uniunea Europeană cere ca furnizorii de conținut streaming precum Netflix să își limiteze volumul serviciilor pentru a reduce gradul de încărcare al rețelelor broadband, anunța joi Financial Times.

Comisarul European pentru piața și serviciile interne Thierry Breton relatează că aceste platforme ar trebui să se gândească în a oferi conținut numai la rezoluție standard, ceea ce consumă mai puțină lărgime de bandă decât conținutul de înaltă rezoluție, care pentru unii spectatori a devenit noul standard.

Breton relatează că a avut o „conversație telefonică importantă” pe acest subiect cu CEO Netflix Reed Hastings, deși se pare că o decizie finală nu a fost încă luată.

Conform CNN, Hastings și Breton își vor relua dezbaterea. „Comisarul Breton are dreptate să sublinieze necesitatea siguranței referitoare la funcționarea Internetului în aceste momente critice”, relata un purtător de cuvânt Netflix pentru CNN.

Sugestia lui Breton vine la un moment în care rețelele broadband din Statele Unite și din Europa sunt într-o solicitare crescută pe măsură ce mii de angajați lucrează de acasă datorită regulilor de carantină implementate în Europa și Statele Unite pentru a stopa evoluția epidemiei de coronavirus.

CEO Facebook Mark Zuckerberg a anunțat miercuri că platformele online ale companiei, inclusiv WhatsApp și Messenger au parte de creșteri bruște la anumite tipuri de servicii, precum apelurile. Financial Times relatează că rețelele de telecomunicații spaniole, italiene și britanice anunță creșterea traficului broadband în ultimele săptămâni pe măsură ce tot mai multe persoane lucrează de acasă.

COVID-19 – boala cauzată de coronavirus – a omorât până acum peste 9835 și a infectat peste 237.117 de persoane. 86.675 au supraviețuit infectării cu coronavirus și s-au vindecat.

Sursa:https://www.cinemagia.ro/stiri/sah-la-netflix-ue-cere-sistarea-streaming-ului-hd-45559

Hits: 17

Toate cinematografele din România au fost închise miercuri, 18 martie, pe o perioadă „nedeterminată”

20 mart. 2020
Stiri Cinema
Valentin

Măsura face parte din efortul guvernanților de a stopa propagarea coronavirusului pe teritoriul țării noastre

Iubitorii de film nu vor mai putea să urmărească pe marele ecran cele mai recente producții lansate în țara noastră, începând de miercuri, 18 martie.

Până la această dată, cinematografele private, din mall-uri, funcționau cu respectarea unor măsuri sporite de igienă – dezinfectarea la intervale mai scurte a tuturor suprafețelor de contact, punerea la dispoziția spectatorilor de dispensere cu dezinfectant, vânzarea de maxim 100 bilete per sală, dispunerea spectatorilor în săli la distanță unii de alții.
„Se suspendă toate activitățile culturale […] și de divertisment”

Măsura de închidere a tuturor cinematografelor, anunțată pe 17 martie, face parte din efortul guvernanților de a stopa propagarea coronavirusului pe teritoriul țării noastre.

Iată cum este formulată măsura, pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Interne: „Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise”. Activitatea cinematografelor intră în categoria „divertisment”. Pe de altă parte, decretul nr. 195 din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, emis de Președintele României și publicat în Monitorul Oficial al României, stipulează – printre altele – „Închiderea temporară a unor restaurante, hoteluri, cafenele, cluburi, cazinouri, sedii ale asociațiilor și ale altor localuri publice” – prin termenul de „local public” putând să înțelegem referirea la cinematografe.

Iată ce anunță pe site-ul oficial Cinema City Romania, cel mai mare exploatator de săli de cinema din România: „Viața bate filmul. Sunt momente în care noile lansări, covoarele roșii, premiile și starurile mai pot aștepta… De aceea, pentru siguranța dumneavoastră, cinematografele noastre vor fi închise începând cu 18 martie, pentru o perioadă nedeterminată de timp, în acord cu Decretul nr. 195/16.03.2020 al Președintelui României privind instaurarea Stării de Urgență și Decizia CNSSU din 17.03.2020. Biletele deja achiziționate pot fi rambursate prin intermediul Serviciului Clienți la adresa de e-mail: online@cinemacity.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere, vă recomandăm să respectați toate măsurile de siguranță stabilite de autorități și încheiem cu o promisiune familiară cinefililor: Va urma…”.

copyright foto: Cinema City

Ca urmare a instaurării stării de urgență și a măsurilor impuse de Guvernul român pentru a preveni raspândirea virusului Covid 19 (coronavirus), rețeaua Cineplexx România anunță – la rândul ei – că „va închide cele patru cinematografe pe care le operează începând din data de 18 martie până la noi reglementări. Este vorba despre locațiile Grand Entertainment, Cineplexx Titan, Cineplexx Satu Mare și Cineplexx Sibiu, iar finalizarea cinematografului de la Târgu Mureș este amânată pe o perioadă nedeterminată”.

Movieplex, rețeaua Happy Cinema și Hollywood Multiplex au fost închise, de asemenea, după ce – cu o săptămână înainte – se înregistraseră scăderi cu până la 80% a numărului de spectatori. În săptămâna 9-15 martie, numărul total de admisii s-a ridicat la 62.100. Cu o săptămână înainte totalul a fost de aproape 260.000, în scădere cu 13% faţă de săptămâna anterioară. Practic, epidemia a aruncat reţeaua de cinematografe la nivelul de acum 13 ani, anunța Cinemagia săptămâna trecută.

În acest moment, răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 s-a făcut la nivelul a peste 150 de țări, în care aproximativ 230.051 de persoane au fost infectate și peste 9388 au decedat. Organizația Mondială a Sănătății a declarat că ne confruntăm cu o „pandemie”, la data de 11.03.2020.

 

 

 

 

 

Sursa:https://www.cinemagia.ro/stiri/toate-cinematografele-din-romania-au-fost-inchise-miercuri-18-martie-pe-o-45547

Hits: 10

Echipamentele de protecție necesare filmărilor, donate de echipa serialului dramă medicală The Resident

20 mart. 2020
Stiri Cinema
Valentin

Serialul explorează viața personală și profesională a doctorilor dintr-un spital fictiv

La câteva zile de la sistarea filmărilor pentru sezonul 3 al dramei medicale The Resident, al studioului Fox, echipa a donat întregul echipament de protecție ce urma să fie folosit pe platouri Spitalului Grady Memorial din Atlanta, orașul unde se desfășura producția, scrie Deadline.

Așadar, echipamente de protecție personală, precum măști, mănuși, halate au fost trimise de pe platourile de filmare către spital, într-un moment în care necesarul de astfel de materiale e foarte mare, în lupta cu COVID-19.

Karen Law,reumatolog la Grady, a mulțumit pe Instagram pentru „gestul incredibil de generos”.

Serialul The Resident explorează viața personală și profesională a doctorilor de la spitalul fictiv Chastain Park Memorial Hospital.

Sursa:https://www.cinemagia.ro/stiri/echipamentele-de-protectie-necesare-filmarilor-donate-de-echipa-serialului-45551

Hits: 31

De pe marele ecran, în mediul online. Opt filme de autor, la un preț mai mic decât la cinema

20 mart. 2020
Stiri Cinema
Valentin

Un bilet online este 3 dolari, iar utilizatorul poate vedea filmul într-un interval de trei zile

Bad Unicorn pune la dispoziție pe platforma video on demand „Vimeo” opt titluri din portofoliu, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Este vorba despre titlurile Despre trup și suflet (r: Ildikó Enyedi), Tărâmul binecuvântat (r: Francis Lee), Atelierul (r: Laurent Cantet), Dovlatov (r: Alexey German Jr), Utoya: 22 iulie (r: Erik Poppe), Vinovatul (r: Gustav Möller), Păsări călătoare (r: Cristina Gallego, Ciro Guerra) și Amanda (r: Mikhaël Hers). Acestea sunt acum disponibile online pe https://vimeo.com/badunicorn.

Costul unui bilet online la filmele Bad Unicorn este de 3 dolari, iar utilizatorul poate vedea filmul într-un interval de trei zile, se mai vede în comunicat.

„Într-o perioadă în care mare parte din cinematografe s-au închis vrem să-i încurajăm pe oameni să stea acasă. Filmele de autor sunt foarte puțin prezente pe platformele comerciale, iar soluția on demand ni s-a părut cea mai potrivită. Ne continuăm politica de descurajare a piratării și punem astfel la dispoziția publicului filme de calitate, care respectă drepturile de autor, la un preț mai mic decât cel al unui bilet de cinema”, spun reprezentanții Bad Unicorn.

Despre trup și suflet, primul lungmetraj regizat de Ildikó Enyedi după o pauză de 18 ani, a avut premiera mondială la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin 2017, în cadrul competiției internaționale, unde a câștigat premiul cel mare, Ursul de Aur. Traseul filmului a mers până la Oscar, unde a fost nominalizat la categoria Cel mai bun film străin. Povestea atipică de dragoste a avut succes de public în România și a câștigat premiul pentru Cel mai bun film european al anului în cadrul galei Premiilor Gopo.

Tărâmul binecuvântat, în care actorul român Alec Secăreanu joacă rolul principal, este unul dintre cele mai discutate și apreciate filme ale anului 2017: lăudat în presa internațională, selectat și premiat la un număr impresionant de festivaluri: Premiul pentru regie la Sundance Film Festival, Männer Jury Award la Berlinale, Best British Feature Film la Edinburgh International Film Festival, Premiul Special al Juriului la TIFF Cluj, 11 nominalizări la 10 categorii la British Independent Film Awards, cele mai importante premii ale industriei independente de film din Marea Britanie.

Atelierul, cel de-al optulea lungmetraj al renumitului regizor francez Laurent Cantet, a avut premiera mondială la Cannes 2017, în prestigioasa secțiune Un Certain Regard. Filmul este o reprezentare fidelă a generației tinere de azi și a problemelor cu care se confruntă, în contextul transformării radicale a societății și a culturii.

Dovlatov, povestea renumitului scriitor rus Sergei Dovlatov, a avut premiera mondială în cadrul competiției internaționale la Berlinale 2018, unde a primit Ursul de Argint pentru Contribuție Artistică și Berliner Morgenpost Readers’ Jury Award.

Utøya – 22 iulie urmăreşte prin intermediul unui personaj fictiv de 19 ani, Kaja, cele 72 de minute interminabile în cursul cărora extremistul de dreapta a urmărit şi împuşcat tinerii prinşi fără scăpare pe insuliţa din apropiere de Oslo, pe 22 iulie 2011. Arătat în premieră mondială la Festivalul Internațional de Film de la Berlin 2018, în cadrul competiției internaționale, filmul a avut un puternic impact atât în rândul spectatorilor, cât şi al presei.

Vinovatul, filmul de debut al cineastului danez Gustav Möller a avut premiera mondială în competiția oficială de la Sundance Film Festival 2018, unde a câștigat Premiul Publicului. Traseul festivalier al filmului a continuat cu Rotterdam IFF, Transilvania IFF, Montclair IFF, Seattle IFF, festivaluri unde Vinovatul/The Guilty a câștigat același trofeu: Premiul Publicului. Filmul a fost propunerea Danemarcei la Premiile Oscar 2019 și s-a aflat pe lista scurtă a nominalizărilor.

Lansat internațional în cadrul secțiunii Quinzaine des réalisateurs a Festivalului de la Cannes, Păsări călătoare s-a aflat pe lista scurtă a filmelor nominalizate la Oscar în 2019. Cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Ciro Guerra și Cristina Gallego spune povestea lui Rapayet și a clanului din care face parte – printre primii stăpâni ai traficului de marijuana.

Prezentat în premieră și premiat cu trofeul „Magic Lantern” în secțiunea Orizzonti a Festivalului de Film de la Veneţia, Amanda, cel de-al treilea film al lui Mikhaël Hers spune povestea lui David (Vincent Lacoste) și a Amandei, nepoata sa de 7 ani. După ce trec împreună printr-un eveniment tragic, cei doi construiesc o relație solară, plină de tandrețe, în care fiecare dintre ei învață să devină mai bun pe măsura trecerii timpului.

Sursa : https://www.cinemagia.ro/stiri/de-pe-marele-ecran-in-mediul-online-opt-filme-de-autor-la-un-pret-mai-45539

Hits: 4

Robert Downey Jr. ar putea reveni ca Iron Man într-un serial Disney+

08 sept. 2019
Stiri Cinema
Valentin

Este vorba despre o versiune a supereroului sugerată nu demult și de interpretul acestuia

În „noua eră” a Universului Cinematografic Marvel, vechii și noii eroi se amestecă într-o incitantă aglomerare pe marele și micul ecran. Dacă în știrile de ieri ale publicațiilor de profil se vorbea despre revenirea, în versiuni diferite, a Căpitanului America, iată că sunt șanse ca și Iron Man să beneficieze de o întoarcere în fața publicului.

O sursă menționată de publicația The Independent susține că Iron Man va reveni într-un serial Disney+, iar wegotthiscovered.com scrie că acest lucru se va întâmpla în Ironheart, o producție TV bazată pe aventurile genialei adolescente Riri Williams, care duce mai departe moștenirea lui Stark în benzile desenate. Williams face cunoștință cu Stark când acesta este în comă. Se antrenează apoi cu ajutorul unui sistem AI oferit chiar de către supererou, care este și interfața vocală a acestuia – va fi așadar un rol de voce pentru fostul Iron Man, la fel ca în cazul lui Paul Bettany și JARVIS.

Predarea ștafetei de către Iron Man, prin introducerea în MCU a supereroinei adolescente Ironheart, a fost sugerată chiar de către Robert Downey Jr., în urmă cu trei luni, în cadrul unei gale cinematografice. Fanii Marvel așteaptă acum și o confirmare oficială din partea companiei.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/robert-downey-jr-ar-putea-reveni-ca-iron-man-intr-un-serial-disney-44201/

 

 

 

Hits: 96

Continuarea lui Tomb Raider a primit dată de lansare

08 sept. 2019
Stiri Cinema
Valentin

 

 

 

 

 

Alicia Vikander revine în rolul celebrei eroine din jocurile video

Studioul MGM a confirmat producția lui Tomb Raider 2. Ben Wheatley, cunoscut pentru filme ca Free Fire, Kill List și High-Rise, a fost numit la cârma sequel-ului, iar Amy Jump (care a lucrat cu Wheatley la Free Fire) se va ocupa de scenariu. Potrivit deadline.com, filmul are acum și o dată de lansare – 19 martie 2021.

Nu au fost încă dezvăluite detalii referitoare la povestea continuării, ce o va readuce pe marele ecran, în rolul Larei Croft, pe Alicia Vikander. După ce filmul lansat în 2018 a stârnit reacții mixte, atât în tabăra criticilor, cât și a publicului, iată că cei de la MGM și Warner Bros. au decis să schimbe întreaga echipă de producție și să vină astfel, probabil, și cu o nouă abordare a aventurilor eroinei.

Chiar dacă încasările obținute la box office de pelicula din 2018 abia au atins cifra necesară pentru ca filmul să nu fie considerat un eșec în această privință (aproape 275 milioane de dolari internațional, la un buget de producție situat între 90 și 100 milioane de dolari), a fost suficient pentru ca realizatorii să meargă înainte cu o continuare.

Seria de jocuri video Tomb Raider a fost lansată în 1990. Eroina centrală, Lara Croft, devenită în scurtă vreme un simbol al industriei de jocuri, a mai fost interpretată, pe marele ecran, de Angelina Jolie (în Lara Croft: Tomb Raider, din 2001, și Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, din 2003). Versiunea Larei Croft interpretată de Vikander a fost inspirată din reboot-ul seriei de jocuri, lansat în 2013, în care se pune accent pe anii de început ai aventurierei.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/continuarea-lui-tomb-raider-a-primit-data-de-lansare-44203/

 

Hits: 83

Keanu Reeves și Emilia Clarke sunt doriți în Universul Extins DC

08 sept. 2019
Stiri Cinema
Valentin

În cazul lui Reeves, care și-ar dori să reia partitura lui Constantine, lucrurile sunt condiționate de modul în care se vor alinia proiectele sale viitoare

Producătorii DCEU (DC Extended Universe) își doresc să atragă cât mai multe staturi de calibru pentru a prinde din urmă producțiile Marvel, extrem de bine dezvoltate și încununate de succes. Printre cei pe care și-i doresc acum în echipa de supereroi DC de pe marele ecran se află Keanu Reeves și Emilia Clarke.

Potrivit wegotthiscovered.com, site-ul care scris și despre distribuirea lui Robert Pattinson drept Bruce Wayne în The Batman, Clarke a fost luată în vizor pentru rolul Zatannei, supereroină din rasa homo magi, care preia ocupația părinților, cea de magician și iluzionist, până când descoperă ce puteri fenomenale deține – se poate folosi de magie, rostind invers vrăjile, poate face să se materializeze obiecte doar cu puterea gândului, se poate teleporta, poate vindeca răni și poate manipula timpul și spațiul. Face parte o vreme din Justice League Dark, alături de John Constantine (cu are are și o relație), până când este invitată să devină membru onorific al grupului original Justice League.

Pe de altă parte, Reeves ar fi dorit într-un nou film Constantine, însă are deja mai multe proiecte în orarul de lucru – Bill & Ted 3, Matrix 4, dar și un reboot al lui Deathstroke, plus filmul Avei DuVernay, New Gods – astfel încât participarea sa în DCEU este condiționată de modul în care se aliniază în programul starului aceste titluri.

Lansat în 2005, Constantine (în distribuția căruia s-au mai aflat Rachel Weisz și Tilda Swinton), nu a impresionat criticii, însă a avut succes în rândul fanilor (a intrat în categoria filmelor cult). La box office-ul internațional a strâns 230 milioane de dolari, la un buget de producție de 100 milioane de dolari. Oferta de a relua partitura lui Constantine nu a pornit încă către Reeves, însă actorul a declarat în mai multe rânduri că și-ar dori să revină în rol.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/keanu-reeves-si-emilia-clarke-sunt-doriti-in-universul-extins-dc-44205/

 

Hits: 83

Oscar 2020 – Phoenix și Sandler, șanse egale în cursa pentru cel mai bun actor

08 sept. 2019
Stiri Cinema
Valentin

 

 

 

 

 

 

Uncut Gems, în care Sandler este protagonist, a primit scorul maxim pe rottentomatoes.com

Competiția pentru cel mai bun actor la premiile Oscar din 2020 ar putea însemna șanse aproape egale la statuetă pentru Joaquin Phoenix și Adam Sandler, scrie revista Rolling Stone.

Starul lui Joker este considerat un candidat sigur la premiu, după ce prestația sa din Joker, filmul regizat de Todd Phillips, a fost aplaudată opt minute la rând la Festivalul de Film de la Veneția și a fost recompensată de majoritatea criticilor cu cronici elogioase.

Joker are acum nota 9,6 pe imdb.com și 85% aprecieri pozitive pe rottentomatoes.com (din 46 de păreri ale criticilor).

Pe de altă parte, Sandler a luat prin surprindere publicul cu interpretarea sa din drama polițistă Uncut Gems (filmul, produs, printre alții, de Martin Scorsese, a avut recent premiera la Telluride Film Festival).

Din comentariile criticilor, pelicula are acum scorul perfect pe agregatorul de film Rotten Tomatoes (100%). Aceștia au considerat că Sander a făcut cel mai bun rol din carieră în acest film regizat de frații Josh și Benny Safdie, în care joacă un personaj deloc agreabil, un patron de magazin de bijuterii, care face într-o zi un pariu extrem de riscant, ce-l poate costa totul.

Uncut Gems nu are, deocamdată, dată de lansare în România, însă Joker se va lansa la noi pe 4 octombrie.

Brad Pitt, pentru rolul din Ad Astra, Adam Driver, pentru rolul din Marriage Story și Matt Damon, pentru cel din Ford v Ferrari, sunt alți actori celebri cu șanse în cursa pentru cel mai bun actor la Oscar 2020.

Sursa: https://www.cinemagia.ro/stiri/oscar-2020-phoenix-si-sandler-sanse-egale-in-cursa-pentru-cel-mai-bun-44207/

Hits: 95

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

20 apr. 2019
Stiri Cinema
Valentin


Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson
Chiar dacă aşteaptă cu nerăbdare a doua parte a lui Infinity War, mulţi dintre fanii Avengers se întreabă deja care este viitorul filmelor Marvel şi ce supereroi îşi vor mai continua aventurile pe marele ecran şi după dramatica confruntare cu Thanos. După Tessa Thompson, interpreta lui Valkyrie din Thor: Ragnarok, Zeul Tunet mai are încă o aventură rezervată pentru marele ecran.

Ea a vorbit într-un interviu acordat recent publicaţiei LA Times despre o nouă peliculă Thor cu Chris Hemsworth: „Am auzit că există o propunere de scenariu pentru un nou film Thor. Nu ştiu cât de reală este această informaţie, însă asta am auzit, că sugestia a fost înaintată. Cred că ideea este să îl readucă la cârmă pe Taika Waititi”, a spus ea.

Cineastul neozeelandez de 43 de ani, care a regizat Ragnarok în 2017, mai are în filmografie peliculele What We Do in the Shadows, Hunt for the Wilderpeople şi un episod din viitorul serial Star Wars The Mandalorian, ce va fi difuzat pe Disney+ . În noiembrie îşi va lansa noul film – comedia-dramă de război Jojo Rabbit.
Producătorii filmelor Marvel nu au vorbit încă, în mod oficial, despre ce se va întâmpla după Avengers: Endgame şi este de aşteptat ca astfel de informaţii să apară abia după lansarea lui Spider-Man: Far From Home.
Sursa : https://www.cinemagia.ro/stiri/un-nou-film-thor-este-in-carti-cu-taika-waititi-la-carma-43115/

Hits: 518

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

20 apr. 2019
Stiri Cinema
Valentin


Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Pentru a nu oferi spoilere, starurile lui Endgame dă – în interviurile de promovare – foarte puține detalii legate de filmări și de ceea ce se întâmplă în film, însă unele remarci nu fac decât să alimenteze și mai mult entuziasmul fanilor și nerăbdarea lor de a vedea filmul. Robert Downey Jr. – al cărui personaj, Iron Man, a dat startul Universului Cinematografic Marvel – a oferit recent una dintre cele mai atractive informații legate Endgame, într-un interviu acordat publicaţiei online britanice The Upcoming.

„Ultimele opt minute din Avengers: Endgame sunt cele mai bune minute de final din întregul Univers Cinematografic Marvel. Toţi eroii sunt prezenţi, într-un fel sau altul”, a menţionat el.

Actorul este singurul dintre colegii săi de platou care au primit integral scenariul filmului încă de la început; pentru a-i feri să dea spoilere, realizatorii au trimis celorlalţi actori doar acea parte în care apărea personajul lor.
Advertisement

Cu toate precauţiile realizatorilor, la începutul acestei săptămâni cinci minute din Endgame au „scăpat” online – după o înregistrare făcută în timpul unei vizionări în avanpremieră – subminând întrucâtva eforturile de a nu strica în niciun fel plăcerea fanilor de a afla ce se întâmplă după pocnitul din degete al lui Thanos. Regizorii filmului, Joe şi Anthony Russo, au adresat la scurtă vreme o rugăminte fanilor, într-o scrisoare oficială pe care au semnat-o personal şi au postat-o online.

„Noi doi, alături de toţi cei implicaţi în producţia lui Endgame, am lucrat continuu în ultimii trei ani, iar singura noastră dorinţă a fost aceea de a oferi o concluzie surprinzătoare şi emoţionantă sagăi Infinity War. Când veţi vedea Endgame la cinema, în săptămânile următoare, vă rugăm să nu le stricaţi altora bucuria descoperirii dând spoilere, aşa cum nici vouă nu v-ar face plăcere să vi se facă”, au scris aceştia.

Avengers: Endgame se lansează la noi pe 26 aprilie.
Sursa : https://www.cinemagia.ro/stiri/avengers-endgame-are-cel-mai-bun-final-din-mcu-spune-robert-downey-jr-43109/

Hits: 457