Gossip

Gossip kategorisine ait haberler listeleniyor.

Filmările la sezonul 8 din Game of Thrones erau să-l lase fără un testicul pe Kit Harington

18 apr. 2019
Gossip
Valentin

Actorul a povestit că a trebuit să poarte tocuri în unele scene, un element de dificultate în plus faţă de costumaţia ce cântărea peste 20 de kilograme

Încheierea sezonului opt şi ultimul din celebrul serial fantasy Game of Thrones a oferit ocazia actorilor din serial să povestească cât mai multe din experienţele lor la filmări. După cum au relatat aceştia, au existat multe momente dificile, unele chiar periculoase. Pentru Kit Harington, interpretul lui Jon Snow, nu a fost deloc uşor să reziste pe platouri cu toate straturile de piele şi blană, plus echipamentul de luptă. Starul a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Esquire că pentru episodul „Battle of the Bastards” din sezonul şase a fost nevoit chiar să poarte cizme cu toc, ce l-au supus la eforturi suplimentare.

„Aşadar, costumul meu cântărea în jur de 15 kilograme şi eşti nevoit să porţi această greutate pe umeri întreaga zi de filmare. Deci 15 kilograme pentru 10 ore. Apoi se adaugă sabia, care are vreo două kilograme, şi restul accesoriilor, care mai adaugă şi ele ceva. În plus, a trebuit să port nişte nenorocite de tocuri, pentru că nu sunt prea înalt şi aveau nevoie ca eu să arăt ceva mai înalt decât alte personaje, aşa că duceam peste 22 de kilograme pe tocuri”, a povestit Harington.

Chiar dacă nu a fost deloc încântat de acest aspect al filmărilor, starul a punctat şi partea bună a necesităţii de a purta o asemenea costumaţie: „Nu mai trebuie să mergi la sală!”.

În plus, actorul a dezvăluit că era cât pe ce să rămână fără un testicul la filmarea scenei care îl arată prima dată zburând cu un dragon (din episodul ce a deschis sezonul opt). Asta din cauza unui accident petrecut în studio, unde, ca suport pentru efectele speciale ce urmau să fie adăugate, a trebuit să încalece un fel de taur mecanic, pe fundalul unui ecran verde. Din fericire, accidentul nu a avut urmări grave.

„Cred că ce descrie cel mai bine experienţa pe care am avut-o cu taurul mecanic este momentul în care Jon trebuia să pară că aproape cade de pe dragon. «Dragonul» făcea mişcări smucite într-o parte şi în cealaltă, iar testiculul meu drept a rămas blocat cumva şi nu am avut timp să strig «Stop!», aşa că am fost învârtit într-o parte şi în alta. M-am gândit «Gata, aici o s-o sfârşesc, pe taurul acesta mecanic, agăţat de testicule şi învârtit în toate părţile”, a relatat Harington. S-a scuzat apoi, amuzat: „Cred că am spus mai mult decât voiaţi să auziţi”.

Sursa : https://www.cinemagia.ro/stiri/filmarile-la-sezonul-8-din-game-of-thrones-erau-sa-l-lase-fara-un-testicul-43089/

Hits: 43