Eveniment

Eveniment kategorisine ait haberler listeleniyor.

Proiecție unică Eighth Grade și dezbatere vlogging la American IFF

18 apr. 2019
Eveniment
Valentin

Filmul aduce în prim-plan influențele pe care mass-media și rețelele de socializare le au asupra tinerilor astăzi

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 20:00, la Cinema PRO din București are loc proiecția specială a filmului Eighth Grade, regia BO Burnham (2018, Sundance, Official Competition) urmată de o discuție despre Teen vlogging cu Deliric, Bogdan Șerban și skivomady.ro

Filmul Eighth Grade face portretul delicat al tinerei Kayla, o elevă de treisprezece ani, a cărei dezvoltare e marcată de tranziția de la școala generală la liceu. În încercarea de a descrie conflictele pe care le are Kayla atât cu grupurile celorlalți adolescenți din școală în fața cărora își dorește să fie cool, cât și cu tatăl ei – bine intenționat – filmul subliniază importanța pe care canalele de social media o au în construirea încrederii și a personalității Kaylei.
Filmul Eighth Grade, debutul lui Bo Burnham în lungmetraj, va avea o proiecție unică în cadrul American Independent Film Festival, miercuri, pe 17 aprilie, de la ora 20:00, la Cinema Pro și va fi urmat de o discuție despre influența fenomenului vlogging-ului.

American Independent Film Festival propune anul acesta o selecție de filme pentru adolescenți în Secțiunea FOCUS Teenagers. Eighth Grade (r. Bo Burnham) întregește secțiunea și aduce în prim-plan influențele pe care mass-media și rețelele de socializare le au asupra tinerilor astăzi. Vlog-ul este una dintre ele.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/433274514144928/

Continuând să susțină proiecte umanitare, anul acesta, American Independent Film Festival donează toate încasările din bilete către CASA SHARE. Cumpăra un bilet la oricare dintre proiecțiile din festival și vei contribui la terminarea construcției Casa Share nr. 20 și la construcția unui Centru de Zi pentru educarea copiilor care provin din familii ce trăiesc la limita subzistenței și cu posibilități financiare foarte reduse. Biletele pe: https://eventbook.ro/film/bilete-american-independent-film-festival-2019-eight-grade. Reducere pentru elevi și studenți.

Sursa : https://www.cinemagia.ro/stiri/proiectie-unica-eighth-grade-si-dezbatere-vlogging-la-american-iff-43097/

Hits: 15