Picture of Beauty (2017) Film Erotic Online HD
Votul tau:
Fii primul care voteaza.
3,5 Vot IMDB 255 Vizualizari

Picture of Beauty (2017) Film Erotic Online HD

Povestea din filmul Picture of Beauty (2017) Film Erotic Online HD este plasata în Europa de Est, înainte de Primul Război Mondial. Stephanie și Julia sunt prietene foarte bune, într-un mic sat dominat de biserică. Intr-o zi fierbinte de vară, scaldandu-se goale in rau, se aprinde pasiunea în sufletul lor.

Julia isi doreste să-si găsească prințul romantic care să o salveze de familia sa, iar Stephanie isi doreste să experimenteze tot ce are viața de oferit. Când tatăl Juliei aude despreorientarea ei sexuală, ii aranjeaza imediat casatoria cu un polițist din orașul alaturat. Paul, un tânăr frumos, instructorul de echitatie al Juliei, își marturiseste dragostea pentru ea, dar mult prea tarziu.

Franek, un pictor talentat, este angajat de un bordel să picteze un tablou urias pentru a-l atârna pe peretele bordelului și a-i entuziasma pe patroni. Franek caută modele care să pozeze pentru el, dar o întâlnește pe Stephanie si de aici, ce urmeaza a se intampla, face tot filmul.Picture of Beauty (2017) Film Erotic Online HD.
ruda-font

Hits: 299

netflix-font
Clik Aici Vezi Filme Romanesti Online Gratis
  • Comentarii
  • Detalii
  • Niciun comentariu.
    Vrei sa fii primul care comenteaza?